23.11.2022

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen Yritys -merkin KasvuEsedu Oy:lle

Etelä-Savossa toimivalle KasvuEsedu Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

“Etelä-Savon Koulutus Oy:n tytäryhtiö KasvuEsedu Oy on paikallisesti Etelä-Savossa tuttu ja turvallinen kumppani, joka tukee yrityksiä ja yhteisöjä muutoksissa selviämisessä ja edistää työn ja tekijöiden kohtaantoa erilaisten koulutusten keinoin sekä erilaisin yksilön kohtaamiseen perustuvissa työvoimapalveluissa ja -valmennuksissa. Tämä on tärkeää paikallista sekä yhteiskunnallista työtä”, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.