29.11.2022

Tuomas Puro sai Kasvun mahdollistaja -kunniamaininnan työstään DigiMuuntamon parissa

KasvuEsedu palkitsi Esedun tieto- ja viestintätekniikan alan opettaja Tuomas Puron Kasvun mahdollistajana työstään DigiMuuntamo -koulutuksen parissa. DigiMuuntamo on KasvuEsedun luotsaama koulutus työttömille työnhakijoille, jotka haluavat opetella koodaamista, sisällöntuotantoa sekä projektimaista tiimityötä. Menestyksekkään koulutuksen rakenne ja sisältö on Tuomas Puron sekä KasvuEsedun henkilökunnan tiiviin yhteistyön tulosta.

”Kuulin, että tällainen kunniamaininta jaetaan pari kertaa vuodessa. Ihan kivaltahan tämä tuntuu! Kunnia tästä kuitenkin kuuluu kyllä koko meidän tiimille. DigiMuuntamo on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Esedun tieto- ja viestintätekniikan alan opettajien ja KasvuEsedun henkilökunnan kanssa”, Puro jakaa kunniaa koko tiimille.

DigiMuuntamo -koulutusta Puro kuvailee onnistuneeksi konseptiksi, joka kykenee vastaamaan osallistuvien kurssilaisten vaihteleviin tavoitteisiin.
”Koulutukseen tulee opiskelijoita eri taustoista, ja jokaisella on erilaiset tavoitteet. Jonkun tavoitteena voi erimerkiksi olla työllistyminen, kun taas joku on kiinnostunut alasta ja haluaa jatkaa tutkinto-opiskelijaksi. Pyrimme ottamaan nämä tavoitteet koulutuksessa huomioon ja sisällytämme kursseihin myös yksilövalmennusta.”

Tiimityöskentelyn ja asiakastöiden täytteiset Digimuuntamo 1.0- ja 2.0-koulutukset on saatu tältä erää päätökseen. Nyt haussa on tammikuussa starttaavat DigiMuuntamo 2.0- ja 3.0 -koulutukset, joista 3.0 on suunniteltu kokonaisuudessaan työelämässä suoritettavaksi. DigiMuuntamo -koulutuksiin voi tutustua lisää KasvuEsedun verkkosivuilla ja TE-palveluiden sivuilla.