fbpx

Sähköturvallisuustutkinto 2 (ST2), tutkintotilaisuus 19.11.2020

Haku

KATEGORIAT

KATEGORIAT

INFO

Sähköturvallisuustutkinto 2 (ST2), tutkintotilaisuus 19.11.2020

150,00 

paikkaa

Voit myös soittaa meille

puh. 040 725 8358

Kuvaus

Sähköturvallisuustutkinto STM 2 – Tutkintotilaisuus

Sähköturvallisuustutkinto on Turvatekniikan keskuksen (TUKES) määrittelemä kirjallinen koe, jolla osoitat, että tunnet sähkötöiden turvallisuuteen liittyvät säännökset, määräykset ja ohjeet. Tutkinnossa edellytetään tutkintovaatimusten ja yleisen sähkötekniikan osaamista.

Tutkintotilaisuuksia järjestetään kaksi kertaa vuodessa Tukesin ilmoittamina ajankohtina. Järjestämme vuosittain myös tutkintoon valmentavaa koulutusta ko. ajankohtina. Halutessasi osallistua valmentavaan koulutukseen ennen tutkintotilaisuutta, ilmoittaudu ko. koulutuksen kautta. Valmentava koulutus ja  koulutusmaksu sisältää myös tutkintotilaisuuden.

Tutkinto on kaksiosainen. Ensimmäiseen osaan sisältyvät sähkötöihin liittyvät hallinnolliset määräykset ja sähkötyöturvallisuus. Toiseen osaan sisältyvät muut sähköturvallisuuteen liittyvät määräykset ja ohjeet. Hyväksytty suoritus edellyttää, että saat molemmista osista erikseen noin kaksi kolmasosaa maksimipistemäärästä. Tutkinnon hyväksytysti suoritettuasi saat Sähköpätevyys 2:n hakuun vaadittavan tutkintotodistuksen.

Tutkintopaketti

Voit hankkia tutkintopaketin Sähköinfon kautta.

Tutkintotilaisuus

Tutkintotilaisuus kestää kolme tuntia. Sinulla on mahdollisuus saada lisäaikaa, jos äidinkielesi on muu kuin suomi tai sinulla on diagnosoitu lukihäiriö. Ilmoita mahdollinen lisäajantarve ilmoittautumisesi yhteydessä.

Tutkintotilaisuudessa saavat olla esillä tutkintovaatimuksiin sisältyvät julkaisut. Lisäksi esillä saa olla alaa koskevaa kirjallisuutta tai muuta aineistoa, ei kuitenkaan laskennallisia esimerkkejä tai aikaisempien tutkintojen tehtäväsarjoja.

Koulutuksen sisältö

Tutkintotilaisuus

  • kirjallinen koe

Halutessasi voit osallistua myös tutkintoon valmentavaan koulutukseen ilmoittaudu tästä.

Paikka

Otavankatu 4, Mikkeli

Tutkintotilaisuuden ajankohta

to 19.11.2020 klo 12-15

Ilmoittautuminen päättyy

12.11.2020

Koulutusmaksu

150 € (sis. alv 24%).
HUOM! Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Event Details

Date: 2020-11-19

Start time: 12:00

End time: 15:00

Venue: Otavankatu 4, Mikkeli