fbpx

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus (40 h) iltakoulutuksena, Pieksämäki

Haku

KATEGORIAT

KATEGORIAT

INFO

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus (40 h) iltakoulutuksena, Pieksämäki

Kuvaus

Järjestämme Pieksämäellä Järjestyksenvalvojan peruskoulutuksia kysynnän mukaisesti tiiviinä pakettina iltaisin! (sis. yksi lauantai)

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat toimia järjestyksenvalvojana esim. yleisötilaisuuksissa, ravintoloissa ja muissa julkisissa tapahtumissa tai toimit yhteisöissä ja yhdistyksissä, jotka järjestävät yleisötilaisuuksia.

Hyväksytysti suoritettu järjestyksenvalvojan peruskoulutus antaa sinulle valmiudet toimia järjestyksenvalvojana tavanomaisissa tilaisuuksissa. Koulutuksen suorittamisen jälkeen sinulla on mahdollista hakea poliisilta hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi ja hyväksynnän saatuasi voit toimia järjestyksenvalvojana.

Koulutukseen pääsyn edellytyksiä ovat nuhteeton tausta ja lisäksi järjestyksenvalvojaksi hyväksymisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä.

Kerro meille halukkuudestasi osallistua koulutukseen. Olemme yhteydessä jokaiseen, kun riittävä määrä koulutukseen halukkaita on ilmoittautunut. Päätöksen osallistumisesta voit tehdä sen jälkeen, kun koulutuksen aikataulusta on sovittu. Koulutuksen toteuttaminen edellyttää 10 osallistujaa.

Koulutus on mahdollista toteuttaa verkko- ja lähikoulutuksen yhdistelmänä. Koulutuksesta 14h vaaditaan lähitoteutuksena ja 26h voidaan järjestää verkossa.

Koulutuksen sisältö

Poliisihallituksen 7.2.2017 päivittämän järjestyksenvalvojan koulutusmateriaalin mukainen.

Koulutuksen kesto on 40 oppituntia ja opiskelu edellyttää läsnäoloa. Poissaolo keskeyttää koulutuksen.

Koulutus on luentomuotoista ja lisäksi siihen sisältyy käytännönharjoituksia.

Turvallisuusalan kouluttajillamme on vankka kokemus yksityisen turvallisuusalan kenttätyöstä, esimiestyöstä sekä turvallisuusalan kouluttamisesta. Voimankäyttökouluttajamme ovat Poliisihallituksen hyväksymiä voimankäyttökouluttajia.

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus

Koulutuspaikka

Keskuskatu 32, Pieksämäki

Koulutuksen ajankohta

Koulutus toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 10.
Koulutus toteutetaan esim. neljänä arki-iltana klo 17 – 22 yksi ilta viikossa sekä
yhtenä lauantaina klo 8 – 16.
Koulutuksen ajankohtaa voidaan sovitella kuunnellen osallistujien toiveita.

Ilmoita halukkuudestasi osallistua koulutukseen

Palvelunumeroomme 040 725 8358 tai sähköpostilla

Koulutusmaksu

300 € (sis. alv 24%)