fbpx

Metallialan täydennyskoulutus, Pieksämäki

Haku

KATEGORIAT

KATEGORIAT

INFO

Metallialan täydennyskoulutus, Pieksämäki

Kuvaus

Metallialan täydennyskoulutus, Pieksämäki

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa monipuoliset työelämän valmiudet hitsauksen ja/tai koneistuksen jatko- ja täydennyskoulutuksen kautta opiskelijan taustasta ja tarpeista lähtien.

Lisätiedot

SISÄLTÖ JA TOTEUTUS
Hitsaajan koulutuksessa opetusta annetaan mm. levyjen leikkaamisesta ja särmäämisestä, hitsaamisesta eri työprosesseilla, termisestä leikkauksesta, materiaalien ominaisuuksista, teknisestä piirtämisestä ja CAD-ohjelmistojen käytöstä.

Koneistajan koulutuksessa opetusta annetaan mm. työstömenetelmistä, työstökoneiden työstöarvojen laskemisesta, materiaalien ominaisuuksista, työstökoneiden käytöstä ja huollosta, terien ominaisuuksista, CNC-ohjelmoinnista, CAD-piirtämisestä ja CAM-ohjelmistojen käytöstä.

Koulutus on etupäässä käytännön työsaliharjoituksia sisältäen myös teoriaopetusta. Koulutukseen kuuluvat myös työssä tarvittavat työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukoulutukset. Viranomais- ja korttimaksun (10-20 euroa) maksaa opiskelija itse. Muuten koulutus on opiskelijoille maksuton.

HAKEMINEN

Tähän koulutukseen voi hakeutua jatkuvasti ja opiskelijavalintoja tehdään noin kahden kuukauden välein.

Hakeutuminen tapahtuu TE-palvelujen kautta. Hakulinkin löydät täältä.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelun perusteella. Valinnoissa on mukana koulutuksen edustaja. Muistathan perustella hakemuksesi!

Koulutushakemuksesi käsittelyä (mahdollinen haastattelukutsu ja lopullisen valintatieto) voit seurata: www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus > Hakemusteni tilanne

LISÄTIEDOT
Lisätietoja koulutuksesta antaa opettaja Pasi Vuohelainen, Esedu puh. 050 5973750,  tai asiantuntija Päivi Tamminen TE-palvelut, puh. 0295 044 147

Event Details

Date: 2021-12-31

Start time: 08:00

End time: 16:00

Venue: Pappilantie 9, Pieksämäki