fbpx

Nuoret töihin! -palvelu

Haku

KATEGORIAT

KATEGORIAT

INFO

Nuoret töihin! -palvelu

Kuvaus

Nuoret töihin! -palvelu

Syksyllä 2019 päättyneessä työvoimahallinnon rahoittamassa Nuoret töihin! -palvelussa autoimme nuoria pääsemään kiinni työuran alkuun, työllistymään avoimille työmarkkinoille joko suoraan tai kouluttautumisen kautta sekä mahdollisesti työllistämään itsensä yrittäjänä.

Etsimme ja toteutimme yhdessä nuorten kanssa yksilöllisen tavan päästä haluttuun tavoitteeseen. Heille etsittiin kokonaisvaltaisia ratkaisuja, yksilölliset tarpeet huomioiden ja nuorten omaa osallisuutta vahvistaen.

Töihin ja opiskelemaan

Palvelu alkoi kesäkuussa 2018 ja viimeisten osalta palvelu päättyi lokakuussa 2019. Nuoria palvelussamme ennätti olla mukana 128 ja heistä työllistyi 60. Lisäksi nuoret suuntasivat mm. opiskelemaan, armeijaan jne.

”Hyvä palvelu. Vahva suositus”

Kiitämme nuorilta saamastamme palautteesta.

Saimme runsaasti palautetta kokonaisarvion ollessa 8/10. Nuoret kommentoivat mm. näin:

”Kiitos Kasvu-Esedu! Teiltä saadut neuvot ja vinkit olivat suuri apu”

”Erityisesti kiitos ohjaajalle, joka oli asiallinen ja huumorintajuinen kenen kanssa tuli helposti toimeen. Tapaamiset oli aina hyödyllisiä, sekä auttoivat antamaan suuntaa työnhaussa sekä elämässä eteenpäin.”

”Sain rohkeutta hakea työtä johon en ehkä muuten olisi välttämättä hakenut. CV:n päivitykseen sain hyviä vinkkejä ja oli kiva, että sai palautetta hakemuksestakin ennen työpaikkaan lähettämistä.”

”Sain tarpeeksi apua työnhaussa koska työllistyin.”

”Työllistyin osa-aikatyöhön, mutta on kiva, että kuulumisia on kyselty senkin jälkeen. Kaikin puolin jäänyt positiivinen fiilis palvelusta! :)”

”Mielestäni palvelu on auttanut paljon työnhaun suhteen vaikka en vielä ole saanut töitä. Palvelu on mm. motivoinut ja auttanut näkemään hieman positiivisemman katseen työnhaussa.”

Me välitämme

Vaikka Nuoret töihin! –palvelu on päättynyt, voit soittaa meille puh. 040 7258 358 tai laittaa sähköpostia ja ohjaamme sinut eteenpäin.