KasvuEsedu Teijan kertomana

Saan luotsata huipputiimiä, joka täydellä sydämellä auttaa yksilöitä osaamisen kasvattamisessa ja omassa kasvussa sekä työyhteisöjä osaajien löytämisessä. Autamme tunnistamaan ja lisäämään vetovoimatekijöitä ja löytämään tarvittavaa pitovoimaa. Olemme paikallisesti Etelä-Savossa tuttu ja turvallinen kumppani, joka tukee yrityksiä ja yhteisöjä muutoksissa selviämisessä.

Jokainen asiakas, josta saamme huolehtia, on meille tärkeä, oli kyse sitten uutta uraa kaipaavasta yksilöstä tai isosta organisaatiosta. KasvuEsedun vahvuus on nopeus, ketteryys ja laaja osaaminen. Koulutuksia pystytään tarjoamaan lyhyellä varoitusajalla ja käytössämme on Esedulla työskentelevät yli 300 asiantuntijaa. Valikoimassamme on laajasti eri alojen työvoimakoulutuksia ja vahvuutenamme on laaja työelämäverkosto. Seuraamme tiivisti yhteiskunnallisia muutoksia ja olemme mukana kehittämistyötä tekevissä verkostoissa. Huippuosaamistamme viedään myös ulkomaille.

Onnistumisen hetkiä on, kun saamme auttaa yritystä kasvamaan tai uuden osaamisen myötä aukeaa palvelumme kautta työelämässä uusi ovi. Monenlaisiin asioihin on löytynyt ratkaisu – ole rohkea ja kokeile!

Teija Pylkkänen, KasvuJohtaja

Liisa Manninen
KasvuPalvelumyyjä

Liisa, osaaja sujuvien palveluiden takana. Autan ilolla asiakkaitamme kaikissa koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä vankalla kokemuksella. Vastaan monissa kanavissa asiakkaiden tiedusteluihin ja huolehdin, että koulutuksiin liittyvät asiat hoituvat ajallaan. Voit kääntyä puoleeni ilmoittautumisiin ja laskutuksiin liittyvissä kysymyksissä, palvelen sinua palvelunumerossamme.

Salla Gummerus
KasvuKehittäjä

Salla, kehittäjä laajalla osaamisella. Olen urallani toiminut yrittäjänä, työllisyyden asiantuntijana ja erilaisissa kehittämistehtävissä. Taustani on sosiaalialalla ja olen ammatillinen opettaja. KasvuEsedulla rakennan ja kehitän uusia koulutuksia ja palveluita, jotka vastaavat yrityskentän, yhteiskunnan ja työelämän muutosten tarpeisiin. Työssäni eniten minulle iloa tuottaa se, että voin auttaa yksilöitä ja yhteisöjä kasvamaan.

Emilia Putkonen
KasvuUravalmentaja

Emilia, kuunteleva ja kannustava uravalmentaja. Työhöni kuuluu eri tilanteissa olevien työttömien työnhakijoiden tukeminen ja ohjaaminen niin yksilö- kuin ryhmäpalveluissa. Autan löytämään uusia urasuuntia kohti opintoja tai työelämää. Teen KasvuEsedulla tiivistä yhteistyötä työnantajien kanssa koko Etelä-Savon alueella ja autan oikeaa osaamista ja oikeaa työnantajaa kohtaamaan. Saan hyödyntää työssäni sosiaalialan koulutustani ja työkokemustani.

Sabine Ahvenainen
KasvuKouluttaja

Sabine, kouluttaja raikkaalla otteella. Tehtäviini KasvuEsedulla kuuluvat työvoimakoulutukset, henkilöstökoulutukset sekä uusien koulutusmallien jatkuva kehittäminen ja toteuttaminen. Minulla on pitkän ravintola- ja keittiöalan työkokemuksen jälkeen hyvät työelämäyhteydet, ammatillisen opettajan pätevyys ja loistan eritaustaisten ihmisten kanssa. Näistä syntyy ensiluokkainen resepti laadukkaalle koulutukselle.

Teija Pylkkänen
KasvuJohtaja

Teija, aktiivinen toimija kasvua rakentavissa verkostoissa. Luon kasvua rakentamalla ja ylläpitämällä verkostoja paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Saan olla yritysten ja yhteisöjen tuki työelämän muutoksissa. Vastaan Rekry-, Täsmä- ja MuutosKoulutusten suunnittelusta ja organisoinnista, tehden tiivistä yhteistyötä organisaatioiden ja ELY-keskuksen kanssa. Huolehdin siitä, että KasvuEsedun koulutukset palvelevat Etelä-Savon alueen tarpeita, auttavat yrityksiä kasvamaan ja saamaan osaavaa työvoimaa.

Laskutustiedot

KasvuEsedu Oy
Y-tunnus: 2862365-6
Otavankatu 4, 50100 Mikkeli
040 725 8358

Verkkolaskuosoite:
tunnus: 003728623656
operaattori: BAWCFI22

Ota yhteyttä