fbpx

Auto- ja kuljetusalan koulutukset

Järjestämme erilaisia auto- ja kuljetusalan koulutuksia kaikille avoimina koulutuspäivinä sekä yrityskohtaisesti räätälöityinä. Vakituisten koulutuspaikkakuntiemme Mikkelin ja Pieksämäen lisäksi koulutuksia järjestetään tarpeen mukaan myös muilla paikkakunnilla.

Kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset

Tarjonnassamme on säännöllisesti mm. kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset (trafipäivät). Pakollisen Ennakoiva ajo -päivän lisäksi voit valita esim. Tiellä työskentelyn turvallisuuskoulutuksen ja saada samalla Tieturva 1 -kortin tai EFR Ammattikuljettajan ensiapukoulutuksen ja saat myös hätäensiapukortin.

Kuljettajien koulutuspäivien hintamme sisältävät aina kaikki kustannukset ja verot. Koulutuksen lisäksi hintaan sisältyy ammattipätevyyden rekisteröintimaksu sekä mahdolliset muut lupakorttimaksut (Tieturva 1, ensiapu, työturva yms.)

Trukkikoulutus

Järjestämme trukkikoulutuksia tarpeen mukaan sekä yrityksille räätälöityinä koulutuksina myös yritysten omissa tiloissa.

Trukkikoulutus parantaa huomattavasti varaston työturvallisuutta ja vähentää henkilö-, kalusto- ja materiaalivahinkojen riskiä.

Kuorma-auton C -ajokortin teoria- ja ajotunnit

Tarvitsetko itse tai tarvitsevatko työntekijäsi työtehtävissään C -korttia?
Tarjoamme myös C -ajokorttiin kuuluvia teoriatunteja ja ajo-opetusta kuorma-autolla.

Haku

KATEGORIAT

KATEGORIAT

INFO

Näytetään kaikki 12 tulosta

Right Menu Icon