Elintarvikehygieniakoulutus

Hygieniapassi

Elintarvikelaki edellyttää, että sinun osoitettava hygieniaosaaminen Eviran hygieniaosaamistodistuksella eli hygieniapassilla, jos käsittelet työksesi helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita.

Hanki oma elintarvikehygieniapassisi osallistumalla koulutukseemme. Koulutuksessa käydään läpi  mikrobiologiaa, ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat, henkilökohtainen hygienia, puhtaanapitoa, omavalvontaa sekä lainsäädäntö.  Koulutuspäivän lopuksi suoritetaan hygieniaosaamistesti.

Halutessasi voit myös opiskella asiat itse ja osallistua pelkkään hygieniatestiin.

Järjestämme hygieniapassikoulutusta säännöllisesti Mikkelissä ja Pieksämäellä. Tarvittaessa pidämme koulutuksia myös muilla paikkakunnilla. Valitse koulutuksistamme sinulle sopivin paikkakunta sekä ajankohta ja varaa oma paikkasi.

Haku

KATEGORIAT

KATEGORIAT

INFO

Näytetään 1–12 / 14 tuloksesta

Right Menu Icon