fbpx

Ensiapukoulutus

Hallitsetko henkeä pelastavan ensiavun?

Järjestämme yrityskohtaisia ensiapukoulutuksia Etelä-Savon alueen työpaikoilla sekä kaikille avoimia ensiapukursseja Mikkelissä, Pieksämäellä sekä tarvittaessa muilla paikkakunnilla.

Työpaikoilla järjestetyissä koulutuksissa voimme huomioida paremmin kunkin työpaikan erityisolosuhteet ja samalla myös työpaikan ensiapuvarusteet tulevat työntekijöille tutuksi. Tilaa koulutus työpaikallesi! Ensiapukoulutuksella parannat yrityksesi työturvallisuutta ja ennaltaehkäiset tapaturmia.

Koulutusvalikoimassamme ovat

  • Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmien mukaiset sertifioidut viralliset ensiapukoulutukset (EA1, EA2, hätäea), merkitty ® -kirjaimella
  • Ensiavun perusteet EA1 ja EA2 (16 h)
  • erimittaiset ja -teemaiset hätäensiapukoulutukset.

Toteutamme koulutuksia eri tavoin

  • perinteiset lähikoulutukset
  • yhdistelmäkoulutukset, joissa opiskellaan puolet verkossa ja puolet lähikoulutuksena
  • kokonaan webinaarina (etäkoulutuksena) toteutetut koulutukset

Lue lisää miten pidät koulutuksesi voimassa kertauskursseilla (pdf)

Ensiapukoulutus EA1®

Ensiavun peruskurssi antaa sinulle perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Koulutus on Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelman mukainen sertifioitu virallinen kurssi. Koulutukseen sisältyy EA1® -kortti sekä rekisteröinti sähköiseen pätevyysrekisteriin.

Ensiapukoulutus EA2®

Koulutuksen suorittanut osaa aloittaa ensiavun antamisen niin tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa oleville henkilöille kuin haasteellisemmissa ensiapua vaativissa tilanteissa sekä ehkäistä tapaturmia. Koulutus on Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelman mukainen sertifioitu virallinen kurssi. Koulutukseen sisältyy EA2® -kortti sekä rekisteröinti sähköiseen pätevyysrekisteriin.

Ensiavun perusteet EA1 (16 h)

Ensiavun perusteet antaa sinulle perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Sisältö vastaa EA1® -koulutuksen sisältöä. Koulutuksiin sisältyy ensiaputodistus ilman rekisteröintiä.

Ensiapukoulutus EA2 (16 h)

Sisältö on sama kuin sertifioidussa EA2® -koulutuksessa. Koulutuksiin sisältyy ensiaputodistus ilman rekisteröintiä.

Hätäensiapukoulutus

Hätäensiapukoulutuksella (4 – 8 h) opit hallitsemaan hätäensiavun perusteet. Opit perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteissa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa, joita voi sattua jokaipäiväisessä elämässä. Hätäensiapukoulutustemme pituus vaihtelee 4-8 tunnin koulutuksiin.

Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelman mukaiset viralliset hätäensiapukoulutukset ovat 4h tai 8h. PRE:n hätäensiapukoulutuksiin sisältyy ensiapukortti sekä rekisteröinti sähköiseen pätevyysrekisteriin.

Muita hätäensiapukoulutuksia järjestämme myös eri teemoilla. Koulutuksiin sisältyy hätäensiaputodistus ilman rekisteröintiä.

Ensiapukoulutuksemme sisältävät aina myös defibrillaattorin käyttökoulutuksen.
Kaikki kouluttajamme täyttävät Kelan kouluttajavaatimukset koskien työterveyshuollon ensiapuvalmiuteen liittyvien kustannusten korvauksia.

Lue lisää Punaisen Ristin ensiapukoulutus- ja rekisteröintijärjestelmän uudistuksesta.