fbpx

Hygieniapassikoulutus

Kansallinen elintarvikelaki edellyttää, että jos käsittelet työksesi helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, tulee sinulla olla Ruokaviraston mallin mukainen hygieniapassi.

Hygieniapassilla varmistetaan, että sinulla on riittävät perustiedot keittiöiden omavalvonnasta, elintarvikkeiden hygieenisestä käsittelystä ja säilytyksestä, mikrobiologian perusteista, henkilökohtaisesta hygieniasta ja lainsäädännöstä. Kahvila, ravintola, suurkeittiö, kioski, pikaruokaravintola, elintarvikemyymälä, päiväkoti tai elintarvikkeita valmistava tehdas ovat esimerkkejä sellaisista työpaikoista, joissa hygieniapassia kysytään.

Järjestämme hygieniapassikoulutusta sekä normaalien hygieniapassitestien lisäksi myös erityistilannetestejä.

Normaali hygieniapassitesti

Testi suoritetaan kirjallisesti joko suomen, ruotsin tai englannin kielellä. Normaalissa hygieniapassitestissä vastausaikaa on 45 minuuttia.

Erityistilannetesti

Erityistilannetestit eroavat normaalista hygieniapassitestistä järjestelyiltään ja vastausajaltaan, jota ei ole rajoitettu.

Erityistilannetesti voi olla esim. muulla kuin suomen, ruotsin tai englannin kielellä tehtävä hygieniapassitesti, tulkattu tai sanakirjan avulla tehtävä testi tai suullinen testi.

Hygieniapassikoulutus

Hanki oma hygieniapassisi osallistumalla koulutukseemme. Koulutuksella vahvistat ja päivität hygieniaosaamisesi lainsäädännön edellyttämälle tasolle.

Järjestämme hygieniapassikoulutusta säännöllisesti Mikkelissä ja Pieksämäellä. Erityistilannetestejä sekä hygieniapassikoulutuksia muilla paikkakunnilla järjestämme kysynnän mukaan.

Halutessasi voit opiskella asiat kokonaan itse ja osallistua pelkkään hygieniapassitestiin.

Materiaalin löydät tästä linkistä.

Haku

KATEGORIAT

KATEGORIAT

INFO