Ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät verkko-opetuksena

Onko aikataulujen järjestäminen livekoulutuksiin osallistumiseksi hankalaa? Suorita jatkokoulutuksesi kätevästi verkossa!

Kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyksien suorittaminen verkko-opetuksena tuli mahdolliseksi 4.2.2019 alkaen. Voit aikatauluttaa koulutuksesi vaikkapa kahteen osaan oman työpäivän päätteeksi. Verkossa voit suorittaa jokaisen koulutuspäivän yhdessä päivässä tai kahtena peräkkäisenä päivänä. Yksi koulutuspäivä on 7 tuntia tai jaettuna kahdelle päivälle 2 x 3,5 tuntia (1 tunti = 45 min).

phone040 725 8358

Missä ja milloin?

Voit suorittaa koulutuksen missä tahansa oletkin. Vaikkapa auton hytissä taukopaikalla. Lisäksi voit vapaasti valita koulutuksen aloitushetken ja aloittaa koulutuksen millä minuutilla tahansa valvomon ollessa auki.

Valvomon aukioloajat ovat ma – to klo 8 – 22 ja pe – la klo 8 – 16.

Itsenäisyyspäivä ti 6.12.2022 kiinni
Jouluaaton aatto pe 23.12.2022 kiinni
Jouluaatto la 24.12.2022 kiinni
Tapaninpäivä ma 26.12.2022 kiinni
Uudenvuoden aatto la 31.12.2022 kiinni
Loppainen pe 6.1.2022 kiinni
MUKAVAA JOULUN AIKAA KAIKILLE

Mitä tarvitsen?

Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on nettiyhteys. Lisäksi tarvitaan Whatsapp-sovellus yhteydenpitoon valvomon kanssa.  Whatsapp on ilmainen ja helppo asentaa puhelimeen. Kouluttaja on koko ajan paikalla valvomossa. Verkko-opetukseen tunnistaudut henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kouluttajasi lähettää tiedon käydystä koulutuksesta Traficomille sähköisesti – säästät rekisteröintimaksussa! Lisäksi saat sähköisen todistuksen ammattipätevyyskoulutuksen suorituksesta itsellesi Webauton koulutusportaaliin.

Verkko-opetuksena tällä hetkellä valittavissa olevat koulutukset – tutustu ja ilmoittaudu heti!

Koulutusohjelmiin pääset tutustumaan täältä. Valitse koulutusohjelma, valitse kalenterista itsellesi sopiva päivä ja täytä ilmoittautumislomake. Ilmoittautumislomakkeella voit valita haluatko suorittaa koulutuksen yhtenä päivänä vai kahtena peräkkäisenä päivänä 3,5 h/päivä.

Koulutusohjelmat:
• Ennakoiva ajo
• Turvallinen työympäristö
• Logistiikkaturvallisuus
• Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa
• Scania polttoainetalous, maantieliikenne

Hinta

Verkko-opetuksena ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivän hinta on 88 € (+alv 24 %) sekä ammattipätevyyden rekisteröintimaksu 11 € (alv 0 %). Palvelu on meille ykkösjuttu, joten emme peri sinulta erillisiä toimisto- tai käsittelymaksuja!

Älä ruuhkauta ammattipätevyytesi jatkokoulutuspäiviä viisivuotisjaksosi loppuun!

Hoida homma ilman kiirettä ja suorita päivät hyvissä ajoin.

Viisi vuotta / viisi päivää = päivä vuodessa!

Tiesitkö tämän? Kun haet ammattipätevyydelle jatkoa vasta aikaisintaan 6 kk ennen nykyisen pätevyytesi päättymistä, seuraava viisivuotisjaksosi käynnistyy vasta nykyisen jaksosi päättymisestä.

Viimeisen koulutuspäivän ajankohta merkkaa vain silloin, jos ammattipätevyytesi voimassaolo on jo päättynyt tai haet jatkoa aikaisemmin kuin 6 kk ennen nykyisen jaksosi päättymistä. Tällöin uusi viisivuotisjaksosi alkaa viimeksi käymäsi koulutuksen päivämäärästä.

Sijainti

Verkkokoulutus

Yhteyshenkilö

Liisa Manninen, +358 50 389 1279, [email protected]
phone040 725 8358
Pyydä tarjous