DigiMuuntamo

Innostaako koodaaminen tai sisällöntuotanto?

DigiMuuntamon kautta voit löytää uusia uria digiosaajana, joista on työelämässä suuri pula! Tutustu koulutukseen ja hae mukaan. Tämä koulutus on työvoimakoulutusta. Haku tapahtuu TE-toimiston sivujen kautta.

Tutustu lisää Digimuuntamoon.

phone040 725 8358

Kuvaus koulutuksesta

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, jotka haluavat kokeilla rohkeasti koodaamista tai sisällöntuotantoa ja projektimaista tiimityötä. Koulutus sopii henkilöille, joilla on hallussa tietokoneen käytön perusteet: osaat käsitellä tekstiä, olet tutustunut erilaisiin ohjelmiin ja olet kiinnostunut aiheesta. Olennaista on motivaatio oppia lisää! Tässä koulutuksesta myös aikaisemmasta harrastuneisuudesta on hyötyä.

Tavoitteena on löytää uusia työllistymisen tai yrittäjyyden mahdollisuuksia digiosaamista kehittämällä. Oppiminen tapahtuu tiimeissä ja ohjatusti kisällimallilla. Jokaiselle tehdään oma henkilökohtainen suunnitelma. Voit opiskella oman tilanteesi mukaan Mikkelissä oppilaitoksen tiloissa tai osallistua koulutukseen etäyhteydellä.

 

 

Koulutuksen toteutus

Nyt haussa DigiMuuntamo 2.0 ja Digimuuntamo 3.0 !

2.0 Kesto 12 viikkoa:
Syvennä osaamistasi ja osallistu työelämäprojekteihin. Koulutuksessa on mahdollista jatkaa koodaamisen opiskelua tai oppia lisää sisällöntuotannosta.
2.0 koulutukseen voivat hakeutua 1.0-koulutuksen käyneet ja hakijat, joilla on opintoja tai työkokemusta koodaamisesta, html-sivuista tai sisällöntuotannosta.

3.0 Kesto 12 viikkoa:
Ohjattu työelämäjakso. Jakson sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan kanssa vastaamaan uratavoitteita.
3.0-koulutukseen koulutukseen voivat hakea ne, jotka ovat suorittaneet 2.0 koulutuksen tai joilla on valmis tutkinto ammatillisesta oppilaitoksesta tai ammattikorkeakoulusta tietotekniikan alalta tai soveltuvalta kaupalliselta alalta.

Tule mukaan ja innostu yhdessä tiimisi kanssa!
Koulutuksen sisältöinä ovat:
· Git-versionhallinta ja GitHub-projektit
· Verkkosivujen toteutus HTML/CSS
· Kuvankäsittely (optimointi verkkoon)
· Ohjelmoinnin perusteet
· Sisällöntuotanto
· 360° Virtuaaliympäristöt
· Projektityöskentely tiimeissä

Koulutus toteutetaan lähiopintoina ja/tai etänä.
Koulutukseen on varattu tiimityöhön soveltuva tila jossa on järeät koneet ja sisällöntuotanto- ja editointivälineistö koulutusta varten.

Hakeminen

Pääset mukaan täyttämällä hakemuksen TE-toimiston sivuilla.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, jotka haluavat kokeilla rohkeasti koodaamisen perusteita, sisällöntuotantoa ja projektimaista tiimityötä

Sijainti

Tähän koulutukseen on mahdollista osallistua etänä. Tukikohtanamme toimii E-Sports tila Esedun Otavankadun yksikössä Mikkelissä.

Yhteyshenkilö

Tuomas Puro, Esedu, 044 711 5903, [email protected]
phone040 725 8358

Lisätiedot

DigiMuuntamo 1.0