KasvunMaku: Gelato Masterclass

Ravintola- matkailualan täydennyskoulutus

Gelato masterclassilla pääset tutustumaan gelaton ja sorbettien saloihin. Koulutuksessa opit laskemaan reseptiikkaa sekä hallitsemaan gelaton valmistuksen kaavat. Raaka-aineiden käytössä opit soveltamaan niitä gelaton valmistukseen sekä huomioit niiden vaikutuksen lopputulokseen.

Koulutuksen jälkeen pystyt valmistamaan oman suunnitteleman gelatosi raaka-aineesta kuin raaka-aineesta.

Välisumma: sis. alv 24%
phone040 725 8358

Koulutuksen sisältö

Gelato masterclass tarjoaa sinulle avaimet gelaton ja sorbettien valmistukseen. Koulutuksen sisällössä muun muassa:

• Reseptiikan laskeminen
• Kaavojen hallinta
• Lähiruuan hyödyntäminen raaka-aineena

Koulutuksen tiedot

Koulutuspäivät ja kellonajat:
15.-17.1.2024 klo 14-20

Paikkakunta ja opetustila/sijainti:
Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli

Hinta sis.alv.:
350€

Opiskelijapaikkojen määrä:
10 (Huom! Minimi osallistujamäärä, jolla koulutus toteutetaan on kolme)

Koulutuksen kohderyhmä:
Ravintola- ja leipomoalan yrittäjät sekä alalla työskentelevät

Kouluttaja:
Juliana Hokkanen

Seuraavat koulutukset

Sijainti

Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli

Yhteyshenkilö

Juliana Hokkanen, [email protected], +358 40 612 7554
phone040 725 8358
Pyydä tarjous