KasvunMaku: Gelato Masterclass

Ravintola- matkailualan täydennyskoulutus

Gelato masterclassilla pääset tutustumaan gelaton ja sorbettien saloihin. Koulutuksessa opit laskemaan reseptiikkaa sekä hallitsemaan gelaton valmistuksen kaavat. Raaka-aineiden käytössä opit soveltamaan niitä gelaton valmistukseen sekä huomioit niiden vaikutuksen lopputulokseen.

Koulutuksen jälkeen pystyt valmistamaan oman suunnitteleman gelatosi raaka-aineesta kuin raaka-aineesta.

Jos haluat syventää osaamistasi jälkiruokien saralla, voit jatkaa opintojasi jälkiruokakoulutuksellamme.

ma 13.2. - ke 15.2.
7 vapaata paikkaa
Alk. 230,00 
230,00 
Välisumma: sis. alv 24%
phone040 725 8358

Koulutuksen sisältö

Gelato masterclass tarjoaa sinulle avaimet gelaton ja sorbettien valmistukseen. Koulutuksen sisällössä muun muassa:

• Reseptiikan laskeminen
• Kaavojen hallinta
• Lähiruuan hyödyntäminen raaka-aineena

Koulutuksen tiedot

Koulutuspäivät ja kellonajat:
13.2-15.2.2023 klo 14-20

Paikkakunta ja opetustila/sijainti:
Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli

Hinta sis.alv.:
230€

Opiskelijapaikkojen määrä:
10

Koulutuksen kohderyhmä:
Ravintola- ja leipomoalan yrittäjät sekä alalla työskentelevät

Kouluttaja:
Juliana Hokkanen

Seuraavat koulutukset

  • ma 13.2.|14:00|Mikkeli

Sijainti

Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli

Yhteyshenkilö

Juliana Hokkanen, [email protected], +358 40 612 7554
phone040 725 8358
Pyydä tarjous