Hygieniapassikoulutus ja testi, erikoishintaan nuorille!

Koulutus on tarkoitettu vain alle 20-vuotiaille.

la 6.5.
39 vapaata paikkaa
Alk. 40,00 
40,00 
Välisumma: sis. alv 24%
phone040 725 8358

Koulutuksen kuvaus

Kansallinen elintarvikelaki edellyttää, että jos käsittelet työksesi helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, on sinun osoitettava hygieniaosaamisesi Ruokaviraston mallin mukaisella hygieniapassilla (paperinen todistus tai kortti). Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.

Hygieniapassilla varmistetaan, että sinulla on riittävät perustiedot keittiöiden omavalvonnasta, elintarvikkeiden hygieenisestä käsittelystä ja säilytyksestä, mikrobiologian perusteista, henkilökohtaisesta hygieniasta ja lainsäädännöstä.

Hygieniapassikoulutus on kertausta ennakkoon itseopiskelemastasi materiaalista, ja se antaa sinulle valmiudet suorittaa vaatimusten mukainen hygieniapassitesti.

Koulutus vahvistaa ja päivittää hygieniaosaamisesi lainsäädännön edellyttämälle tasolle.

Opiskelumateriaaliin pääset tästä.

Koulutuksen sisältö

  • mikrobiologia
  • ruokamyrkytykset
  • hygieeniset työtavat
  • henkilökohtainen hygienia
  • puhtaanapito
  • omavalvonta
  • lainsäädäntö
  • hygieniapassitesti

Koulutustiedot ja koulutusmaksu

Koulutuspäivät ja kellonajat:
6.5. klo 9-14 koulutus, klo 14-15 testi.

Paikkakunta ja opetustila/sijainti:
Otavankatu 4, Mikkeli, Esedu, auditorio.

Hinta sis.alv.:
Koulutus ja testi, erikoishintaan nuorille 40€ (sis. alv 24%).
Koulutusmaksu sisältää hygieniapassitodistuksen ja -kortin.

Koulutuksen kohderyhmä:
Koulutus on tarkoitettu vain alle 20-vuotiaille.

HUOM!
Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi kuvallisella kortilla tai passilla.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu vain alle 20-vuotiaille.

Seuraavat koulutukset

  • la 6.5.|09:00|Mikkeli

Sijainti

Otavankatu 4, Mikkeli, Esedu, auditorio,
phone040 725 8358
Pyydä tarjous