Koulutuksen kuvaus
Kansallinen elintarvikelaki (297/2021) edellyttää, että jos käsittelet työksesi helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, on sinun osoitettava hygieniaosaamisesi Ruokaviraston mallin mukaisella hygieniapassilla (paperinen todistus tai kortti). Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.
Hygieniapassilla varmistetaan, että sinulla on riittävät perustiedot keittiöiden omavalvonnasta, elintarvikkeiden hygieenisestä käsittelystä ja säilytyksestä, mikrobiologian perusteista, henkilökohtaisesta hygieniasta ja lainsäädännöstä.
Hygieniapassikoulutus on kertausta ennakkoon itseopiskelemastasi materiaalista, ja se antaa sinulle valmiudet suorittaa vaatimusten mukainen hygieniapassitesti.
Koulutus vahvistaa ja päivittää hygieniaosaamisesi lainsäädännön edellyttämälle tasolle.
Opiskelumateriaaliin pääset tästä.
Koulutuksen sisältö
- mikrobiologia
- ruokamyrkytykset
- hygieeniset työtavat
- henkilökohtainen hygienia
- puhtaanapito
- omavalvonta
- lainsäädäntö
- hygieniapassitesti
Koulutustiedot ja koulutusmaksu
Koulutuspäivät ja kellonajat:
3.5. klo 8-14 koulutus, klo 15-16 testi.
Paikkakunta ja opetustila/sijainti:
Otavankatu 4, Mikkeli, Esedu, auditorio.
Hinta sis.alv.:
Koulutus ja testi, erikoishintaan nuorille 50€ (sis. alv 24%).
Koulutusmaksu sisältää hygieniapassitodistuksen ja -kortin.
Koulutuksen kohderyhmä:
Koulutus on tarkoitettu vain alle 20-vuotiaille.
HUOM!
Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi kuvallisella kortilla tai passilla.