KasvunMaku: Jälkiruuat

Ravintola- matkailualan täydennyskoulutus

Jälkiruokakoulutuksessamme opit erilaisten jälkiruokien valmistuksen salat. Opit erilaisten jälkiruokakomponenttien valmistuksen aina petit four -leivoksista gelaton valmistukseen. Koulutuksessa tärkeänä teemana läpi koulutuspäivien kulkee kestävä kehitys sekä lähiruoka.

Jos haluat syventää osaamistasi gelaton parissa, suosittelemme sinulle ensin Gelato Masterclassin suorittamista.

ma 20.2. - ti 21.2.
10 vapaata paikkaa
Alk. 230,00 
230,00 
Välisumma: sis. alv 24%
phone040 725 8358

Koulutuksen sisältö

• Erilaisten jälkiruokakomponenttien valmistus, kuten esimerkiksi:
o Petit four -leivokset
o Koristeiden valmistus
o Jälkiruokakastikkeet (curd)

• Sorbetin ja gelaton valmistus (perusteet laskemisesta alkaen opetetaan Gelato Masterclassissamme)
• Esillelaitto (plating)

Koulutuksen tiedot

Koulutuspäivät ja kellonajat:
20.2.-21.2.2023 klo 8-14

Paikkakunta ja opetustila/sijainti:
Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli

Hinta sis.alv.:
230€

Opiskelijapaikkojen määrä:
10

Koulutuksen kohderyhmä:
Ravintola- ja leipomoalan yrittäjille. Myös Gelato Masterclassin käyneille.

Kouluttaja:
Juliana Hokkanen

Seuraavat koulutukset

  • ma 20.2.|08:00|Mikkeli

Sijainti

Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli

Yhteyshenkilö

Juliana Hokkanen, [email protected], +358 40 612 7554
phone040 725 8358
Pyydä tarjous