Metallialan täydennyskoulutus, Pieksämäki

phone040 725 8358

Koulutuksen tavoitteena on antaa monipuoliset työelämän valmiudet hitsauksen ja/tai koneistuksen jatko- ja täydennyskoulutuksen kautta opiskelijan taustasta ja tarpeista lähtien.

Sisältö ja toteutus

Hitsaajan koulutuksessa opetusta annetaan mm. levyjen leikkaamisesta ja särmäämisestä, hitsaamisesta eri työprosesseilla, termisestä leikkauksesta, materiaalien ominaisuuksista, teknisestä piirtämisestä ja CAD-ohjelmistojen käytöstä.

Koneistajan koulutuksessa opetusta annetaan mm. työstömenetelmistä, työstökoneiden työstöarvojen laskemisesta, materiaalien ominaisuuksista, työstökoneiden käytöstä ja huollosta, terien ominaisuuksista, CNC-ohjelmoinnista, CAD-piirtämisestä ja CAM-ohjelmistojen käytöstä.

Koulutus on etupäässä käytännön työsaliharjoituksia sisältäen myös teoriaopetusta. Koulutukseen kuuluvat myös työssä tarvittavat työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukoulutukset. Viranomais- ja korttimaksun (10-20 euroa) maksaa opiskelija itse. Muuten koulutus on opiskelijoille maksuton.

Hakeminen

Tähän koulutukseen voi hakeutua jatkuvasti ja opiskelijavalintoja tehdään noin kahden kuukauden välein.

Hakeutuminen tapahtuu TE-palvelujen kautta. Hakulinkin löydät täältä.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelun perusteella. Valinnoissa on mukana koulutuksen edustaja. Muistathan perustella hakemuksesi!

Koulutushakemuksesi käsittelyä (mahdollinen haastattelukutsu ja lopullisen valintatieto) voit seurata: www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus > Hakemusteni tilanne

Yhteyshenkilö

Liisa Manninen, +358 50 389 1279, [email protected]
phone040 725 8358
Pyydä tarjous