KasvunMaku: Suklaataitotyö

Ravintola- matkailualan täydennyskoulutus

Suklaataitotyö koulutus tarjoaa sinulle syvempää oppia suklaan käsittelyyn. Kurssilla opetellaan käsittelemään suklaata ja tekemään siitä suklaapatsas. Opettelemme erilaisia tekniikoita suklaan työstämiseen sekä opitaan, kuinka suklaa käyttäytyy eri menetelmissä.

Kurssin tavoitteena on, että jokainen kurssilainen on tehnyt noin 50 cm korkean suklaa showpiecen.

Välisumma: sis. alv 24%
phone040 725 8358

Koulutuksen sisältö

• Suklaan käsittelyn menetelmät laajasti
• Erilaisten suklaatekniikoiden opettelu

Koulutuksen tiedot

Koulutuspäivät ja kellonajat:
20.-21.3.2023 klo 8-14

Paikkakunta ja opetustila/sijainti:
Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli

Hinta sis.alv.:
230€

Opiskelijapaikkojen määrä:
10

Koulutuksen kohderyhmä:
Leipomoalan yrittäjät sekä alalla työskentelevät

Kouluttaja:
Juliana Hokkanen

Seuraavat koulutukset

Sijainti

Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli

Yhteyshenkilö

Juliana Hokkanen, [email protected], +358 40 612 7554
phone040 725 8358
Pyydä tarjous