Saavutettavuus kasvuesedu.fi -sivustolla

KasvuEsedu Oy:n verkkosivut ja verkkokauppa (www.kasvuesedu.fi) on julkaistu 15.8.2022.
KasvuEsedu Oy pyrkii takaamaan verkkosivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee kasvuesedu.fi -verkkosivustoa ja verkkokauppaa. Saavutettavuusseloste on laadittu 10.8.2022.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila

Kasvuesedu.fi-verkkosivusto täyttää kriittiset Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 AA-tason saavutettavuusvaatimukset. Digipalvelun saavutettavuus on arvioitu automaattisen tarkastuksen ja itsearvioinnin avulla. Sivuston teknisestä toteutuksesta on vastannut Mainostoimisto Groteski Oy.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto voi sisältää videoita, jotka eivät ole saavutettavuusvaatimusten mukaisia, sillä niistä puuttuu tekstitykset. Videot tekstitetään vuoden 2022 aikana.

Verkkosivusto sisältää linkkejä ulkopuolisille sivustoille sekä sosiaalisen median alustoille. Ulkopuolisten sivustojen tai sosiaalisen median alustojen saavutettavuutta ei pystytä takaamaan.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuute ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit antaa tämän sivun alaosasta löytyvällä verkkolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen KasvuEsedulta saamaasi vastaukseen saavutettavuuspuutteen ilmoitukseesi tai et saa vastausta kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Sähköposti: saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

Tutustu