fbpx

Ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät verkko-opetuksena

Haku

KATEGORIAT

KATEGORIAT

INFO

Ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät verkko-opetuksena

Kuvaus

Kuljetusalan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät verkko-opetuksena

Onko aikataulujen järjestäminen livekoulutuksiin osallistumiseksi hankalaa? Suorita jatkokoulutuksesi kätevästi verkossa!

Kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyksien suorittaminen verkko-opetuksena tuli mahdolliseksi 4.2.2019 alkaen. Voit aikatauluttaa koulutuksesi vaikkapa kahteen osaan oman työpäivän päätteeksi. Verkossa voit suorittaa jokaisen koulutuspäivän yhdessä päivässä tai kahtena peräkkäisenä päivänä. Yksi koulutuspäivä on 7 tuntia tai jaettuna kahdelle päivälle 2 x 3,5 tuntia (1 tunti = 45 min).

Missä ja milloin?

Voit suorittaa koulutuksen missä tahansa oletkin. Vaikkapa auton hytissä taukopaikalla. Lisäksi voit vapaasti valita koulutuksen aloitushetken ja aloittaa koulutuksen millä minuutilla tahansa valvomon ollessa auki.

Valvomon aukioloajat ovat ma – to klo 8 – 22 ja pe – la klo 8 – 16.

Mitä tarvitsen?

Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on nettiyhteys. Lisäksi tarvitaan Whatsapp-sovellus yhteydenpitoon valvomon kanssa.  Whatsapp on ilmainen ja helppo asentaa puhelimeen. Kouluttaja on koko ajan paikalla valvomossa. Verkko-opetukseen tunnistaudut henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kouluttajasi lähettää tiedon käydystä koulutuksesta Traficomille sähköisesti – säästät rekisteröintimaksussa! Lisäksi saat sähköisen todistuksen ammattipätevyyskoulutuksen suorituksesta itsellesi Webauton koulutusportaaliin.

Verkko-opetuksena tällä hetkellä valittavissa olevat koulutukset – tutustu ja ilmoittaudu heti!

Klikkaa valitsemaasi koulutusohjelmaa alta. Avautuvasta kalenterista valitse itsellesi sopiva päivä ja täytä ilmoittautumislomake. Ilmoittautumislomakkeella voit valita haluatko suorittaa koulutuksen yhtenä päivänä vai kahtena peräkkäisenä päivänä 3,5 h/päivä.

Ennakoiva ajo
Turvallinen työympäristö
Logistiikkaturvallisuus
Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa
Scania polttoainetalous, maantieliikenne

Hinta

Verkko-opetuksena ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivän hinta on 79 € (+alv 24 %) sekä ammattipätevyyden rekisteröintimaksu 11 € (alv 0 %). Palvelu on meille ykkösjuttu, joten emme peri sinulta erillisiä toimisto- tai käsittelymaksuja!

Älä ruuhkauta ammattipätevyytesi jatkokoulutuspäiviä viisivuotisjaksosi loppuun!

Hoida homma ilman kiirettä ja suorita päivät hyvissä ajoin.

Viisi vuotta / viisi päivää = päivä vuodessa!

Tiesitkö tämän? Kun haet ammattipätevyydelle jatkoa vasta aikaisintaan 6 kk ennen nykyisen pätevyytesi päättymistä, seuraava viisivuotisjaksosi käynnistyy vasta nykyisen jaksosi päättymisestä.

Viimeisen koulutuspäivän ajankohta merkkaa vain silloin, jos ammattipätevyytesi voimassaolo on jo päättynyt tai haet jatkoa aikaisemmin kuin 6 kk ennen nykyisen jaksosi päättymistä. Tällöin uusi viisivuotisjaksosi alkaa viimeksi käymäsi koulutuksen päivämäärästä.