Hygieniapassikoulutus ja -testi

pe 3.5.
4 vapaata paikkaa
Alk. 120,00 
120,00 
Tarjoilut
Tarjoilut
Välisumma: sis. alv 24%
phone040 725 8358

Koulutuksen kuvaus

Kansallinen elintarvikelaki (297/2021) edellyttää, että jos käsittelet työksesi helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, on sinun osoitettava hygieniaosaamisesi Ruokaviraston mallin mukaisella hygieniapassilla (paperinen todistus tai kortti). Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.

Hygieniapassilla varmistetaan, että sinulla on riittävät perustiedot keittiöiden omavalvonnasta, elintarvikkeiden hygieenisestä käsittelystä ja säilytyksestä, mikrobiologian perusteista, henkilökohtaisesta hygieniasta ja lainsäädännöstä.

Hygieniapassikoulutus on kertausta ennakkoon itseopiskelemastasi materiaalista, ja se antaa sinulle valmiudet suorittaa vaatimusten mukainen hygieniapassitesti.

Koulutus vahvistaa ja päivittää hygieniaosaamisesi lainsäädännön edellyttämälle tasolle. Voit osallistua myös pelkkään testiin.

Opiskelumateriaaliin pääset tästä

Koulutuksen sisältö

  • mikrobiologia
  • ruokamyrkytykset
  • hygieeniset työtavat
  • henkilökohtainen hygienia
  • puhtaanapito
  • omavalvonta
  • lainsäädäntö
  • hygieniapassitesti

Koulutusmaksu

Koulutus ja testi alkaen 120 € (sis. alv 24%). Hygieniapassikoulutus klo 8-14 ja testi klo 14-15.

Koulutusmaksu sisältää hygieniapassitodistuksen ja -kortin.

HUOM! Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi kuvallisella kortilla tai passilla.

Starttaa koulutuspäiväsi puurolla!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käydä aamupuurolla ennen koulutuksen alkua.
Puuron tarjoilee Lounasravintola Ilona klo 7.30 – 8.30. Puuro sisältyy koulutuksen hintaan.

Seuraavat koulutukset

  • to 18.4.|08:00|Pieksämäki
  • pe 3.5.|08:00|Mikkeli

Sijainti

Keskuskatu 32, Pieksämäki, 3.krs, teorialuokka 1

Sijainti

Otavankatu 4, Mikkeli, auditorio

Yhteyshenkilö

Liisa Manninen, +358 50 389 1279, [email protected]

Yhteyshenkilö

Liisa Manninen, +358 50 389 1279, [email protected]
phone040 725 8358
Pyydä tarjous