Koulutuksen kuvaus
Ammattitaitoiset opettajat ja ohjaajat ovat suunnitelleet rennon, mutta opettavan leiriohjelman. Tule kokemaan mukava ilmapiiri, oppimaan tekemisen kautta ja saamaan vahvistusta ja uskoa omiin taitoihisi!
Leiri on tarkoitettu peruskoulun päättäville, lukiolaisille ja eri ammattialoilla opiskeleville nuorille. Yhteistyöllä olemme mahdollistaneet maksuttoman leirin 20 nuorelle.
Koulutuksen sisältö
Keittiön peruskuviot
• Keittiöprosessi (aamupala, lounas, annokset, salaattipöytä)
• Avustavat työtehtävät
• Veitsen käyttö
• Koneet ja laitteet (peruskäyttö)
• Puhtaanapito ja astiahuolto
• Omavalvonta käytännössä
• Työn rytmi/aikataulu
Asiakkaan kanssa
• Astioiden blokkaus
• Kattamisen perusteet
• Tarjoilua eri tilanteissa
• Kassatoiminnot ja rahasta takaisin antaminen
• Asiakaspalvelun ABC
Perusasiat kuntoon
• Työaika, työvaatteet, työtehtävät, työsopimus
• Ulkoinen olemus
• Monipuolisuus
• Hygienia- ja anniskelupassit
• Tavallisimmat erityisruokavaliot
• Työturvallisuus
Minä työntekijänä
• Kyky viestiä ja kommunikoida selkeästi
• Innostus tekemisestä ja rutiinien sietäminen
• Tiimitoimija
• Työmoraali ja vastuullisuus
• Eettisyys
• Luottamus omaan osaamiseen
Koulutuksen tiedot
Koulutuspäivät ja kellonajat
Pe 17.3. klo 14-20, ohjelmassa myös kysymysten tekoa työnantajatreffeille
La 18.3. klo 8-16, ohjelmassa brunssi ja työnantajatreffit
Su 19.3. klo 9-13, leiriläisten oma lounas
Paikkakunta ja opetustila/sijainti
Otavankatu 4, Mikkeli, Esedu
Koulutuksen kohderyhmä
Matkailu- ja ravitsemisalasta kiinnostuneet 15-20-vuotiaat.
Osallistujamäärä ja hinta
20 paikkaa, ilmainen
Järjestämme nuorille suunnatut Passipäivät toukokuussa edulliseen hintaan. Leirille osallistuville maksuton osallistuminen 6.5. järjestettävään hygieniapassikoulutukseen ja testiin.