KasvunMaku: Suklaa Masterclass

Ravintola- matkailualan täydennyskoulutus

Suklaa Masterclassissa opit käsittelemään suklaata ja valmistamaan suussa sulavia konvehteja sekä tryffeleitä. Kurssilla opetellaan myös tekemään monipuolisesti erilaisia suklaakoristeita kakkuihin, leivoksiin ja jälkiruokiin.

ma 13.3. - ke 15.3.
10 vapaata paikkaa
Alk. 230,00 
230,00 
Välisumma: sis. alv 24%
phone040 725 8358

Koulutuksen sisältö

• Suklaatuotteiden valmistus
• Konvehdit
• Tryffelit
• Suklaakoristeet
• Ganachen valmistusmenetelmät
• Suklaan temperointi ja käsittely

Koulutuksen tiedot

Koulutuspäivät ja kellonajat:
13.-15.3.2023 klo 14-20

Paikkakunta ja opetustila/sijainti:
Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli

Hinta sis.alv.:
230€

Opiskelijapaikkojen määrä:
10

Koulutuksen kohderyhmä:
Ravintola- ja leipomoalan yrittäjät sekä alalla työskentelevät

Kouluttaja:
Juliana Hokkanen

Seuraavat koulutukset

  • ma 13.3.|14:00|Mikkeli

Sijainti

Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli

Yhteyshenkilö

Juliana Hokkanen, [email protected], +358 40 612 7554
phone040 725 8358
Pyydä tarjous